Őszi szezonnyitó kiállításunk egyik része a MOME Tervezőgrafika Tanszék 2017-es Diploma Showja, amely nagy sikerrel mutatkozott már be Budapesten. A kiállítás diploma projekteket mutat be egységes formátumú installáció formájában, nagyméretű printek, makettek illetve digitális képi tartalmak felhasználásával. A projektek a kortárs tervezőgrafika progresszív szellemű expanziós törekvéseibe nyújtanak a nagyközönség számára is érdekes és szemléletformáló betekintést.

A másik része egy a MOME-n az elmúlt években zajlott nemzetközi kutatási és oktatásfejlesztési projekttel kapcsolatos kiállítás. A norvég–magyar egyetemi kooperációban Future Traditions – A jövő tradíciói néven (http://futuretraditions.mome.hu) zajlott kétéves program a hagyományos formakultúra kortárs újraértelmezésének lehetőségeit kutatta, aminek eredményeképp létrejött egy rendkívül izgalmas kiállítás, amely a projekt eredményeit mutatja be a résztvevő hallgatók munkáin keresztül. A tárgyak, melyek a textil-, bútor- illetve fémműves design területeit érintik már Magyarországon és Norvégiában is kiállításra kerültek.

Kiállításunk az Isztambuli Kultúra és Művészet Alapítvány (IKSV) által szervezett 4. Design Biennálé hivatalos mellékeseményeként volt látható.