Kedves Érdeklődők!

 

Az Isztambuli Magyar Iskola 2018-ban első ízben rendezi meg tanévzáró - nyárindító táborát- mielőtt még mindenki szétröppenne Törökországból az iskola után, egy közös hétvégére invitálunk benneteket.

A hosszú hétvégén sok szeretettel várjuk nem csak az iskolából jól ismert arcokat, hanem minden érdeklődő magyar gyermeket és szüleiket, akiknek fontos a magyar nyelv ismerete, a magyar kultúra és szokások megőrzése.

A két napos táborban sokat fogunk játszani, sportolni, erre jó lehetőségünk lesz a ERKANLI COUNTRY RIDING & RESORT nevű családi üdülőparadicsomba, amely Isztambul egyik külső kerületében található.

Június 9-én délelőtt 11 órakor lesz a tábornyitó, június 11-én reggel, reggeli után pedig a zárás. A sok gyerekprogram mellett gondolunk a szülőkre is, illetve van lovaglási és pancsolási lehetőség is.

A tábornak helyet adó szállodában lehetőség van ott aludni, de tetszés szerint lehetőség van csak a napközbeni programokon részt venni. Napi háromszori étkezést biztosítunk a tábor résztvevőinek. Az Isztambuli Magyar Iskola tanulóinak a szállást és étkezést pályázaton elnyert pénzből fedezzük, a táborban részt venni kívánó egyéb jelentkezőknek pedig alacsony, csoportos áron tudjuk a helyet biztosítani.

A táborral kapcsolatosan szívesen adunk felvilágosítást a május 12-én megrendezésre kerülő magyar iskolai foglalkozáson, vagy e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Jelentkezésüket legkésőbb május 17-éig várjuk.

 

Isztambuli Magyar Iskola